Disse salgs- og leveringsbetingelser finder anvendelse pü køb af varer pü Handmade and other stuff
handmade-stuff.dk ejes af Pro Development, CVR-nr. 26269377, adresse Kelstrupskovvej 59, 5492 Vissenbjerg, tlf. 65968830, mobil. 28878830, e-mailadresse lonniejoehnk@icloud.com.

Aftalerne indgĂĽs pĂĽ dansk.

Fortrydelsesretten gĂŚlder kun for private forbrugere, der handler via Handmade and other stuff.

Erhvervsdrivende har ikke fortrydelsesret.

Betaling og levering

Vi modtager betaling med overførsel, mobile pay og quikpay.

Beløbet trÌkkes først, nür varen afsendes.

Hvis du har bestilt flere varer, og en af varerne er i restordre, trÌkker vi først betalingen for denne vare, nür varen afsendes.

Priserne er angivet i Danske kroner.

Oven i prisen skal tillĂŚgges prisen for fragt.

Du vÌlger fragtformen i slutningen af bestillingsforløbet.

Der kan evt. pĂĽlĂŚgges betalingsgebyr, afhĂŚngig af den valgte betalingsform.

Vi leverer varen 1-14 dage efter dit køb.

Vi leverer kun DK.

Fortrydelsesret

Du har ret til at fortryde en aftale uden begrundelse inden for 14 dage

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, hvor du eller en anden person, som du har valgt (dog ikke transportøren), für varen i fysisk besiddelse.

Hvis du har bestilt flere varer i en ordre, og vi ikke kan levere varerne samtidig, løber fortrydelsesfristen fra du eller en anden person, som du har valgt (dog ikke transportøren) für den sidste vare i fysisk besiddelse.

Hvis fristen udløber pü en helligdag, lørdag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytürsaftensdag forlÌnges fristen til den følgende hverdag.

SĂĽdan udnytter du fortrydelsesretten

Du fortryder ved at give os besked om, at du fortryder. Du kan fx sende et brev eller en e-mail, hvor du oplyser, at du fortryder til Pro Development, Kelstrupskovvej 59, 5492 Vissenbjerg, 65968830 - 28878830, lonniejoehnk@icloud.com 

Du kan benytte lovens standardfortrydelsesformular fortrydelsesformular, men det er ikke obligatorisk.

Fortrydelsesformularen findes sidst i ordrebekrĂŚftelsen.
Fortrydelsesfristen er overholdt, hvis du sender din meddelelse om, at du fortryder købet, inden fortrydelsesfristen er udløbet.

Returnering af varen og returomkostninger

Hvis du har fortrudt købet af en vare, skal du sende eller aflevere varen til Pro Development kelstrupskovvej 59 5492 Vissenbjerg uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Fristen er overholdt, hvis du returnerer varerne inden udløbet af de 14 dage.

Varer kan ikke sendes pr. efterkrav eller uden omdeling.

Du skal selv betale for returnering af varen.

Tilbagebetaling af pengene ved fortrydelse

NĂĽr du fortryder, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder eventuelle leveringsomkostninger
Vi tilbagebetaler beløbet uden unødig forsinkelse og under alle omstÌndigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget din meddelelse om fortrydelse. Vi kan dog tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varerne retur, eller til du har fremsendt dokumentation for, at varerne er returneret.
Vi gennemfører en südan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Under alle omstÌndigheder pülÌgges du ingen former for gebyrer som følge af tilbagebetalingen.

Afprøvning af varen og emballage

Du hÌfter kun for en evt. forringelse af varens vÌrdi, som skyldes anden hündtering af varen, end hvad der er nødvendigt for at fastslü varernes art, egenskaber og den müde, som den fungerer pü.
Du mü normalt undersøge varen pü samme müde, som man kan og mü i en forretning, men du mü ikke tage den i brug. Hvis du har brugt den pü en müde, som man ikke mü eller kan i en forretning, og vi ikke kan sÌlge den igen, eller ikke kan sÌlge den til fuld pris igen, mü du regne med, at vi fratrÌkker vÌrdiforringelsen i det beløb, du skal have tilbage. Hvis varen ikke lÌngere har en handelsvÌrdi, tilbagebetaler vi ikke købsbeløbet.
Du skal tilbagelevere varen i originalemballagen.
Du bør endvidere sørge for, at varen er forsvarligt indpakket, nür du returnerer den. Du bÌrer selv risikoen for pakken/varerne, indtil vi modtager den. Gem derfor postkvittering samt evt. track and trace nummer.

Reklamation - Hvis der er noget galt med varen

Email. lonniejoehnk@icloud.com

Fortrolighedspolitik

Vi forstür og respekterer vigtigheden af privatliv pü internettet. Vi vil ikke afsløre information om kunder/brugere til tredje part, med mindre det er nødvendigt for at implementere en transaktion. Vi vil ikke sÌlge dit navn, adresse, e-mail adresse, kreditkort eller personlige data til nogen tredjepart uden din forudgüende tilladelse.

Oplysning om klagemuligheder

En klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos os kan indgives til Center for Klageløsning, NĂŚvnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg. Du kan klage til Center for Klageløsning via dette link.
EU-Kommissionen online klageportal kan ogsĂĽ anvendes ved indgivelse af en klage. Det er sĂŚrlig relevant for forbrugere med bopĂŚl i et andet EU-land. Klage indgives her - https://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse lonnie@handmade-stuff.dk.