Julebordkort

69,00 kr.

Supersøde nipnapper som bordkort

 


Jeg tænker at i år bliver en anderledes julefest med få mennesker. Derfor syntes jeg, at det kunne være sjovt med en julequiz mens man spiser.

Hvem får flest rigtige? Vinderen kunne evt. vinde en gave, blive årets julequizmester eller hvad man nu finder på. Eller taberen kunne tage opvasken ? 

 

Du køber PDF-filer lige til at printe ud. Det eneste du skal gøre er at sende gæsternes navne til mig ved at udfylde feltet nedenfor, så sætter jeg navnene ind og sender filerne til dig i PDF-format.


Du lægger så det ønskede papir i din printer og printer hver fil ud. Så er det bare at klippe langs den sorte kant og derefter folde den.


Så nemt kan det være. Dem som jeg viser eksempler på her, er printet i flot skinnende 120g papir med perlemors effekt (Majestic papir) og almindelig kopipapir (tykkelse 80g i farvet papir) Jo tykkere dit papir er jo sværere vil de være at folde. Karton kan derfor ikke anbefales - det bliver ikke pænt. Alt fra tykkelse på papiret fra 80g til 120g kan gå. 


Du kan printe fra både laserprinter og blækprinter. Papir med glans er bedst på laserprinter, da farven ellers kan tværes ud. Men prøv dig bare frem - du kan jo printe så mange du vil.


Hvis du har glemt, hvordan du folder dem kan du kigge på videoen her på siden. Har du specielle ønsker så send mig endelig en besked, så finder vi ud af det.


God fornøjelse! 

 


Se hvordan du folder dine Nipnapper

Antal
1
Tilføj til kurv